Em presento

ex-programador en RPG/400, ex-cooperant a Metges Sense Fronteres, ex-motero (ara sols vaig de casa a la feina, i no cada dia), ex-casteller, ….

Total, que si busques “cul de mal seient” a Wikipedia no surt la meva foto perquè no els vaig concedir els drets d’imatge.

M’agrada una rossa cambrilenca, programar, l’ecosistema Apple, les meves gosses (3), els meus gats (també 3) …. i ara, en plena crisi dels 50+2, busco nova inspiració a la fotografia i reprenent la programació després de 20 anys de la meva darrera línia de codi.

Però per a arribar fins aquí he passat de programar en RPG i en COBOL 400, fins a fer de consultor a Holanda, passant per viure 1 any a Anglaterra.

Aquella va ser la meva primera experiència a l’estranger i des de llavors no he parat: Congo, Sudan, i Níger amb Metges Sense Fronteres, Italià, Bèlgica, i ara Holanda.

I ara? Doncs vivint amb un peu a Holanda i un peu a Cambrils, fent de consultor d’un ERP i aprenent a fer aplicacions mòbils amb Flutter. I a més començant a trastejar la fotografia amb una Canon que em vaig comprar de segona mà.

El meu somni de veritat? Viure a un mas, amb vista a la muntanya i sense gaire veïns al voltant, amb terreny per als gossos, i treballant des de casa programant i portant una guarderia de gossos.

Programar i gossos. I la rossa cambrilenca, és clar

Bé, com deia al tancar els meus blogs des de terreny…. A lutta continua!!